Carregant la pàgina...

Els nostres serveis


El nostre hotel, amb un total de 59 habitacions, ofereix unes instal·lacions i serveis de qualitat perquè tots els nostres hostes se sentin a gust.
Entre els serveis que li podem oferim, es troben 3 sales de reunions per a la celebració de qualsevol esdeveniment, servei de Wi-Fi gratuït a tot l'establiment, servei de bugaderia, bar - restaurant (amb esmorzar bufet)...

L'esperem a la Seu d'Urgell, Lleida, per gaudir d'unes vacances a l'Hotel Nice!

Moturisme

El projecte “Moturisme Ara Lleida” és un producte turístic, pioner a escala estatal, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la finalitat de promocionar de manera específica el turisme entre el col·lectiu d’aficionats a viatjar en moto.

S’han creat 10 rutes que transcorren per la demarcació de Lleida, totes elles amb un gran atractiu turístic i paisatgístic que combinen trams de carreteres secundàries poc transitades i més revirades amb d’altres trams més rectes de carreteres principals. Totes les carreteres per on passen les rutes de Moturisme han estat supervisades per un equip expert conforme tenen un asfalt excel·lent. Les distàncies a recórrer en cadascuna de les rutes són d’entre 200 i 300 km fet que permet que es puguin fer perfectament en una jornada facilitant les parades en els diferents punts d’interès turístic per on passa la ruta. La majoria d’elles es poden fer tot l’any excepte les que transcorren per trams de carreteres de muntanya a gran alçada on a l’hivern és possible trobar-hi neu o gel.

Gràcies a aquest projecte els aficionats a viatjar en moto podran conèixer el Pirineu i les Terres de Lleida i gaudir dels paisatges i de la gastronomia de la zona amb la garantia que rebran una bona atenció i hi trobaran unes carreteres i unes instal·lacions excel·lents.

Cicloturisme

Cicloturisme va dissenyar també la Xarxa Cicloturista del Baix Empordà i el Centre BTT del Baix Empordà.

La creació de les Vies Verdes de Girona, va aportar una nova oportunitat de desenvolupar el cicloturisme a l’interior de l’àrea de Girona. La Ruta “El Carrilet” va tenir ben aviat una gran popularitat entre els catalans i forasters, acompanyada pel desenvolupament del turisme local del país.

Cicloturisme organitza i ofereix, des de llavors, diferents rutes i serveis al llarg de les Vies Verdes combinant-les amb itineraris per la plana de l’Empordà. Totes les nostres popostes poden adaptar-se per dur-les a terme durant una setmana, caps de setmana i activitats d’un dia.

Tot aquest treball ha permès a Cicloturisme a establir-se com a agència de viatges receptiva per a clients procedents d’altres països d’arreu del món. Recentment hem incorporat dins la nostra oferta rutes en bicicleta per als catalans que vulguin viatjar arreu d’Europa.